-46%
Оплата і доставка
Повернення та рекламація

В Marmolada надається можливість оплати замовлень банківськими картками Visa, Mastercard, Maestro, а також з використанням електронних гаманців GooglePay і ApplePay. Будь ласка, переконайтеся, що ваша карта має активний дозвіл на оплату покупок в інтернеті. Детальніше

Marmolada завжди тут, щоб забезпечити вам зручність та задоволення від покупок. Наша команда готова вас підтримати і допомогти з усіма вашими запитами щодо повернень та обміну. Детальніше


Ми працюємо для вашого комфорту та задоволення від покупок. Якщо ви стикаєтесь з проблемами щодо придбаного товару, ми готові вам допомогти. Детальніше

-46%

GIANVITO ROSSI Металеві шльопанці на шпильці Jaipur

28 490 UAH 52 770 UAH
Поділитись
Таблиця розмірів
GIANVITO ROSSI
PL Довжина стопи (см)
35 21.0
35.5 21.5
36 22.0
36.5 22.5
37 23.0
37.5 23.5
38 24.0
38.5 24.5
39 25.0
39.5 25.5
40 26.0
40.5 26.5
41 27.0
41.5 27.5
42 28.0

Характеристики

Стать Жінки
Колір рожевий, фіолетовий

Опис

Шльопанці Jaipur від Gianvito Ross у відтінках фіолетового з металічним ефектом, прикрашені привабливим каменемКвадратний носокПрикритий носок і п'ятаМ'яка устілка з логотипом брендуЗроблено в Італії з м'якої натуральної шкіриМодні шльопанці для вас

Ваші переваги покупки:

  • 100% оригінальні товари
  • Безпечні платежі
  • 30 днів на повернення
  • Безкоштовна доставка від 6000 UAH
Оплата і доставка
Повернення та рекламація

В Marmolada надається можливість оплати замовлень банківськими картками Visa, Mastercard, Maestro, а також з використанням електронних гаманців GooglePay і ApplePay. Будь ласка, переконайтеся, що ваша карта має активний дозвіл на оплату покупок в інтернеті. Детальніше

Marmolada завжди тут, щоб забезпечити вам зручність та задоволення від покупок. Наша команда готова вас підтримати і допомогти з усіма вашими запитами щодо повернень та обміну. Детальніше


Ми працюємо для вашого комфорту та задоволення від покупок. Якщо ви стикаєтесь з проблемами щодо придбаного товару, ми готові вам допомогти. Детальніше

Cookie Settings